top of page
1.Bie&Finesse (13).jpg

Over Bie De Backer

Het levenswerk van Bie De Backer? Investeren in mensen. Na een master politieke en sociale wetenschappen (1993) stapt ze in de wereld van human resources. Sindsdien coacht en begeleidt ze leidinggevenden, medewerkers en teams. 

In 2012 verliest ze haar hart aan Camino Group, waar onder andere Durabrik, Victor en Ecopuur deel van uitmaken. Als HR-directeur van deze warme, familiale organisatie ontdekt ze de kracht van individuele coaching. Wanneer Bie zelf aan een teambuilding deelneemt met het directieteam, maakt ze kennis met het paard als co-coach.

Bie is onder de indruk … en haar oude liefde voor paarden flakkert weer op. Na een opleiding ‘Horse Reflected Coaching’ bij I For Horse Academy, behaalt ze het EMCC-certificaat. Als coach practitioner steunt ze mensen binnen en buiten haar eigen organisatie tijdens hun persoonlijke leertraject.

Co-coach Finesse

Nieuwsgierig én voorzichtig, zo zal Finesse jou benaderen. Met haar 1,75 meter ziet ze er best atletisch en imposant uit. Maar vergis je niet: ze heeft een zacht en betrouwbaar karakter. Als merrie bewaakt ze de harmonie in de kudde. En dat doet ze ook wanneer ze in contact komt met mensen. Net dat maakt van haar een geweldige coachingpartner.

Leuke weetjes over Finesse:

  • Ze is geboren in 2012.

  • Finesse is een dressuurpaard.

  • Ze behoort tot het Duitse stamboek Westfalen.

1_edited.jpg
2_edited.jpg

JOUW TEAM

BIE DE BACKER & FINESSE STAAN VOOR JE KLAAR

bottom of page