top of page
Bie-1.jpg

Intake

 

Tijdens een gratis intake of kennismakingsgesprek kom je te weten wat een coaching met paarden voor jou kan betekenen. Samen overlopen we waarom je begeleiding zoekt en wat je ermee hoopt te bereiken. Daarna ga je meteen aan de slag. Of je boekt een vervolgafspraak zodra jij er klaar voor bent.

Hoe verloopt een sessie?

 

Je werkt altijd naast het paard. Een professionele coach zorgt ervoor dat alles veilig verloopt. De sessies vinden plaats in de wei of in de buitenpiste: dat is de natuurlijke omgeving van het paard. Stem je kledij dus af op het weer en trek schoenen aan die bestand zijn tegen zand of modder. Regent het te fel? Dan verhuizen we naar de binnenpiste.

1.Bie&Finesse (4).jpg
1.Bie&Finesse (14).jpg

Eenmalige sessie of een traject?

 

We bespreken welke leerdoelen jij wilt aanpakken en welk resultaat je verwacht. Daarmee stippelen we een groeitraject uit en kiezen we hoe we zullen werken. Zo voer je sommige oefeningen mogelijks zonder paard uit.

Weet je niet goed waar te beginnen? Dan gaan we tijdens een eenmalige sessie na wat er aandacht vraagt. Je krijgt zicht op je persoonlijke ontwikkelingsplan en beslist (samen met je werkgever) hoe je verder wilt groeien.

Interesse?

Vraag dan vrijblijvend een prijsvoorstel voor een eenmalige sessie of een traject. Dankzij aparte tarieven voor particulieren en ondernemingen houden we coaching toegankelijk voor iedereen.

bottom of page